Bir gün bir telefon geldi. İstanbul dışından bir bayan arkadaş şöyle diyordu: “Murat bey MarkaSizsiniz’i uzun zamandır takip ediyorum. Yazılarınızı çıktı alarak dosyalıyor, altını çizerek okuyor, arşivliyorum. Siz farkında değilsiniz ama benim hayatımı kurtardınız. Tevekkül etmeyi sizden öğrendim.” vs. deyince “Estağfirullah, rica ederim, ben kim, tevekkül gibi bir kelimeyi öğretmek kim diyerek övgü dolu sözlerini kesmek zorunda kaldım. Utandım çünkü. Benden yaşça büyük ve o bana “kardeşim” diyor artık ben de “ablam” diyorum. Kendi başındaki dertleri yetmezmiş gibi her derdim olduğunda yanımda ve sürekli halimi hatırımı soruyor. Geçen gün bir mail yazdı. Artık bunu Marka Sizsiniz okuyucuları ile paylaşayım dedim. İznini de aldım ablamın. Kişisel Markalaşma diyerek hayata ve insan dair birçok şey yazdığım bu web sayfası bana neler kazandırdı neler. Özellikle böyle dostlar, arkadaşlar oldukça bu yazılar devam edecek. O, bu yazıyı okuaycak. Huzurlarınızda en derin saygılarımı, sevgilerimi ve şikranlarımı sunuyorum kendisine. Yazı şöyle;

« « Kişisel Marka inşasını yerle bir etmek için| 2010’un son meyvesi » »

Toplam : Bir Yorum Var

    MarkaSizsiniz « eda's hmwrk Ocak 17th, 2011 at 10:09 am

    [...] 2. Bir Mektup Var!   Yorum yapın BeğenBe the first to like this post. [...]

Yorumunuz:


  • December 11, 2010 at 8:19 pm Ali BULUT
    Murat Bey merhaba. Sitenize girmek istediğimde "www.markasizsiniz.com adresindeki web sitesi, bilgisayarınıza zarar verebilecek veya rızanız olmadan çalışabilecek kötü amaçlı yazılım barındırdığı anlaşılan rxz2.co.cc sitesinden öğeler içeriyor" uyarısı çıkıyor...
  • December 11, 2010 at 8:22 pm Murat Esenli
    Evet, şimdi sordum Blogdestek'ten Burak'a. Umarım geçicidir, anlayamadım :(
  • December 11, 2010 at 8:23 pm Mumin Erakbas
    Ben de girdiğimde Trojan olduğunu söylüyor Pc. Yardımcı olması için ekran görüntüsü: http://dl.dropbox.com/u/770780/Markasizsiniz.PNG
  • December 11, 2010 at 8:24 pm Murat Esenli
    Tüh, nazar değdi şu güzel mektuba :)
  • December 11, 2010 at 8:24 pm AlpeerTunga
    rxz2.co.cc sitesinden kodlar içeriyor diyor.wp kullanıyorsanız kaynak kodlarına bakarmısınız ? büyük ihtimal virüs var ftp ye ulaşılan pcde.filezilla ile giriyorsanız bu çok oluyor özellikle.
  • December 11, 2010 at 8:30 pm Murat Esenli
    Şu anda bu uyarıyı vermiyor ama benim yeni yazı girdiğim bilgisayardan kaynaklanabilir mi bu Alper?
  • December 11, 2010 at 8:32 pm AlpeerTunga
    şu an bendede gitti uyarı :) sanırım kaynak kodlardan kaldırıldı.yazıyı yazdığınız bilgisayar önemi yokta : ftp ye girerken filezilla ile giriyorsanız , bilgisayarınızda güvenlik programı bulundurun kesinlikle.bu tür olaylar filezillada çok oluyor.
  • December 11, 2010 at 8:35 pm Murat Esenli
    Marka Sizsiniz ve benim için çok önemli olan bu mektup için nazarlık olsun :)) Yazıları okuyan, siteyi takip eden herkese teşekkürler.

Add a comment on FriendFeed